Apartament

Publikuar nga fationa from Tiranë 174

Detajet e reklamës

Apartament 2+1 I orientuar nga jugu. Ka nje organizim ku ndahet qartë pjesa e ditës me atë të natës, tualeti me ajrim natyral dhe dhoma matrimoniale me garderobe. Detaje Tipi: Apartament 2+1 Shkalla: 1 Kati: 2 Orientimi: Jug Sipërfaqe Individuale: 78.5 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 10.0 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 88.5m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt