Apartament

Publikuar nga fationa from Tiranë 165

Detajet e reklamës

Apartament 1+1,njesia bazë e banimit, I orientuar nga jugu ofron zgjidhje funksionale te apartamentit duke maksimalizuar komoditetin në një siperfaqe të reduktuar. Transparenca e fasadës ofron sasine e dritës së nevojshme si dhe mundesinë e shijimit të peisazhit perreth. Detaje Tipi: Apartament 1+1 Shkalla: 1 Kati: 2 Orientimi: Jug Sipërfaqe Individuale: 58.3 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 7.4 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 65.7m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt