Apartament 1+1 me hipoteke Frosina Plaku

Publikuar nga fationa from Tiranë 171

Detajet e reklamës

Hyrja ne apartament behet nga nje korridor permbledhes. Dhoma e ditës përfshin ndejtjen, gatimin dhe ngrenien. Ka dritare te gjerë që siguron një ndricim të plotë me dritë natyrale. Orientimi perfekt I apartamentit nga jugu, siguron ndricim dhe fale vetratave te medha nje ventilim shum te mire. Tualeti i përbashkët per te dy hapsirat dhe është me ndricim dhe ajrim natyral. DETAILS: Orientimi: JugJug – Lindje Shkalla: 3 Kati: 9 Tipi: Apartament 1+1 Sipërfaqe Individuale: 69.3 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 11.8m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 81.1m 2 Cmimi i diskutueshem

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt