Apartament

Publikuar nga fationa from Tiranë 124

Detajet e reklamës

Apartament 1+1,njesia bazë e banimit, I orientuar nga jugu ofron zgjidhje funksionale te apartamentit duke maksimalizuar komoditetin me hapësirat e tij. Transparenca e fasadës ofron sasine e dritës së nevojshme si dhe mundesinë e shijimit të peisazhit perreth. Detaje Tipi: Apartament 1+1 Shkalla: 1 Kati: 2 Orientimi: Jug - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 62.3 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 7.9 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 70.2m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt