Apartament 2+1

Publikuar nga fationa from Tiranë 139

Detajet e reklamës

Apartament 2+1 ka një organizim racional po pa cënuar funksionalitetin e organizimit planimetrik. Pjesa e ditës ka transparencë dhe është e organizuar si një hapësirë unike. Përpara dhomës matrimoniale dhe dhomes se dites ndodhet tarraca e gjelbëruar e cila I jep një atmosferë ndryshe apartamentit. Detaje Tipi: Apartament 2+1 Shkalla: 1 Kati: 6 Orientimi: Veri - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 84.7 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 9.3 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 94.0 m2 Sipërfaqe Verande: 19.4 m2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 113.4m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt