Apartament 2+1 me verande Frosina Plaku

Publikuar nga fationa from Tiranë 161

Detajet e reklamës

Apartamenti 2+1 I mirëorganizuar në një sipërfaqe 247 m2 është I orientuar në lindje dhe jug dhe përbëhet nga 2 dhoma gjumi, dhoma e ditës, ambienti I gatimit, 2 tualete, 2 llozha dhe një verandë e madhe. Dhoma e ditës përfshin aneksin e gatimit, ngrënien, dhomën e ndënjes dhe ka dalje direkt në llozhë. Mënyra e organizimit të këtij këndi, të lejon një mobilim modern dhe një banak në qëndër të ambientit të gatimit për të shijuar ushqimin e shpejtë nën rrezet e ngrohta të diellit. Dy dhomat e gjumit, ajo e fëmijëve dhe matrimoniale janë të orientuara në lindje dhe në jug për të pasur një dhomë me temperaturë të ngrohtë dhe me një ndricim të këndshëm në mengjes nën rrezet e ngrohta të diellit. Dhoma matrimoniale ka dalje në njërën nga llozhat, verandë dhe gjithashtu akses në tualetin përkates, ndërsa tualeti tjetër është në funksion të dhomes së dites dhe asaj të fëmijëve. KARAKTERISTIKAT Tipi: Apartament 2+1 Shkalla: 2 Kati: 5 Orientimi: Jug – Lindje Sipërfaqe Individuale: 107.8 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 11.7 m 2 Sipërfaqe Bruto: 119.50 m 2 Sipërfaqe Verande: 131.1 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 250.6m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt