Apartament

Publikuar nga fationa from Tiranë 147

Detajet e reklamës

Apartament 2+1 ka një organizim racional po pa cënuar funksionalitetin e organizimit planimetrik. Pjesa e ditës ka transparencë dhe është e organizuar si një hapësirë unike. Detaje Tipi: Apartament 2+1 Shkalla: 2 Kati: 2 Orientimi: Veri - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 68.8 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 9.1 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 77.9m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt