Apartament

Publikuar nga fationa from Tiranë 160

Detajet e reklamës

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave. Detaje Tipi: Apartament 2+1 Shkalla: 2 Kati: 2 Orientimi: Jug - Lindje Sipërfaqe Individuale: 85.3 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 11.3 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 96.6m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt