Apartament

Publikuar nga fationa from Tiranë 159

Detajet e reklamës

Apartament 3+1 racional. Ideal per ato që kane nevoje për më shumë komoditet.I orientuar nga jugu dhe me ndricim optimal ne cdo dhomë.Ka një ndarje të qartë funksionale që krijon një zonim te mirë të pjesës së natës me atë të ditës ne menyrë që të krijojë me shumë intimitet. Detaje Tipi: Apartament 3+1 Shkalla: 3 Kati: 2 Orientimi: Jug Sipërfaqe Individuale: 111.5 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 16.7 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 128.2m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt