Apartamente me qëra në Sarandë për sezonin verorë.

Publikuar nga Alfred Alla from Sarandë 186

Detajet e reklamës

Te sapo arreduar dhe me të gjithë aksesorët e nevojshëm. Apartamentet ndodhen 70 metra larg detit dhe pozicionohen në pjesen e vetme të Sarandës qe ka plazh perpara, ku ndodhen bare, restorante etj, ose ndryshe tek rrasat, vetem 3 minuta (ne kembe) larg qendres ose (shetitores kryesore te Sarandës). Ndodhet pas hotel ANDON LAPAJ. Minimumi leshohet për 4 ditë. Për më tepër kontakt në 0673069664.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt