Apple iPhone X 256GB White Space Gray UNLOCKED

Publikuar nga Chat from Berat 514

Detajet e reklamës

Oferta Promo Blej 2 merrni 1 falas Blej tani me çmim të përballueshëm Ne jemi te specializuar në shpërndarjen e elektronikës: të tilla si iPhone të reja, iPads, MacBook, Samsung, Kamera Dixhitale, Apple iPhone 6 dhe 6 Plus - 128 GB / 64 GB Fabrika e Hapur .. dhe laptopë, lojëra, instrument muzikor, biçikletë fëmijësh televizor Iphone x iphone 7/8, fantazmë, skuter etj.   Ju lutemi të na kontaktoni me çdo pyetje që mund të keni. :: Email :: william.seward@protonmail.com Email :: andulka.anastazie@gmail.com Skype :: andulka.anastazie@gmail.com

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko