Apple iPhone XS 64GB = €400 ,iPhone XS Max 64GB = €430,iPhone X 64GB = €300,iPhone 8 64GB = €250, Apple iPhone XR 64GB = €350 , Whatsapp Chat : +27837724253

Publikuar nga BUY IT RITE LTD from Tiranë 648

Detajet e reklamës

Na kontaktoni përmes: EMAIL: nicolellappa@gmail.com, EMAIL: nicolellappa@hotmail.com, Whatsapp Chat: +27837724253, Apple iPhone XS 64GB == 400 EUR, Apple iPhone XS 256GB == 430 EUR, Apple iPhone XS 512GB == 470 EUR, Apple iPhone XS Max 64GB == 430 EUR, Apple iPhone XS Max 256GB == 460 EUR, Apple iPhone X 64GB == 300 EUR, Apple iPhone X 256GB == 330 EUR, Apple iPhone 8 64GB == 250 EUR i Apple iPhone 8 Plus 64GB == 270 Euro Ne jemi një furnizues i telefonisë celulare. Ne kemi dyqane në Mbretërinë e Bashkuar dhe Afrikën e Jugut. Ne dërgojmë në të gjitha vendet në mbarë botën nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, kështu që dorëzimi do të marrë 3 ditë në shumicën e rasteve. Ne ofrojmë falas në të gjitha vendet. Këto smartphones ose tableta janë 100% origjinale, plotësisht të hapur në të gjitha rrjetet në të gjitha vendet, të reja, të mbyllura në një kuti të re me Garanci 2 vjeçare Ju do të merrni 10% zbritje për qëllim prej 2 ose më shumë njësi blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim: EMAIL: nicolellappa@gmail.com, EMAIL: nicolellappa@hotmail.com, Whatsapp Chat: +27837724253, Thirrni ose WhatsApp: +27837724253 Apple iPhone XS 64GB == 400 EUR, Apple iPhone XS 256GB == 430 EUR, Apple iPhone XS 512GB == 470 EUR, Apple iPhone XS Max 64GB == 430 EUR, Apple iPhone XS Max 256GB == 460 EUR, Apple iPhone XS Max 512GB == 490 euro, Apple iPhone X 64GB == 300 EUR, Apple iPhone X 256GB == 330 EUR, Apple iPhone XR 64GB == 350 Euro, Apple iPhone XR 128GB == 380 Euro, Apple iPhone XR 256GB == 420 Euro, Apple iPhone 8 64GB == 250 EUR, Apple iPhone 8 256GB == 270 EUR, Apple iPhone 8 Plus 64GB == 270 EUR, Apple iPhone 8 Plus 256GB == 300 EUR, Apple iPhone 7 32GB ===== 200 EUR, Apple iPhone 7 128GB ===== 220 EUR, Apple iPhone 7 256GB ===== 240 EUR, Apple iPhone 7 Plus 32GB ===== 220 EUR, Apple iPhone 7 Plus 128GB ===== 240 EUR, Apple iPhone 7 Plus 256GB ===== 260 EUR, SERIALET E VESHTRIMIT APPLE 4 & 3 APPLE Watch Series 4 44 mm === 320 EUR, APPLE Watch Series 4 40 mm === 280 EUR, APPLE Watch Series 4 40mm Celular === 350 EUR, APPLE Watch Series 4 44mm Celular === 390 EUR, APPLE Watch Series 4 Nike + Sport Band, 44 mm === 320 EUR, APPLE Watch Seria 4 Nike + Sports Band, 40 mm === 280 EUR, APPLE Watch Series 3 42 mm === 230 EUR, APPLE Watch Series 3 38 mm === 210 EUR, APPLE Watch Series 3 Celular 42 mm ==== 260 EUR, APPLE Watch Series 3 Celular 38 mm ==== 240 EUR, Huawei Mate 20 Pro 128GB ===== 400 EUR, Huawei Mate 20 Pro 256GB ===== 440 EUR, HUAWEI P20 PRO 128GB === € 260 EUR, HUAWEI P20 PRO 256GB === € 280 EUR, Samsung Galaxy Note 9 128GB ==== € 360 EUR, Samsung Galaxy Note 9 512GB ===== € 400 EUR, Samsung Galaxy S9 64GB dhe Samsung Gear S2 Smartwatch ===== 260 EUR, Samsung Galaxy S9 128GB dhe Samsung Gear S2 Smartwatch ===== 280 EUR, Samsung Galaxy S9 256GB dhe Samsung Gear S2 Smartwatch ===== 300 EUR, Samsung Galaxy S9 Plus 64GB dhe Samsung Gear S2 Smartwatch ===== 270 EUR, Samsung Galaxy S9 Plus 128GB dhe Samsung Gear S2 Smartwatch ===== 300 EUR, Samsung Galaxy S9 Plus 256GB dhe Samsung Gear S2 Smartwatch ===== 330 EUR, Samsung Galaxy Note 8 64GB ===== 240 EUR, Samsung Galaxy Note 8 128GB ===== 260 EUR, Samsung Galaxy Note 8 256GB ===== 280 EUR, Samsung Galaxy S8 64GB + Gear VR ===== 200 EUR, Galaxy S8 Samsung 128GB + Gear VR ===== 230 EUR, Galaxy S8 Plus 64GB + Gear VR ===== 220 EUR, Samsung Galaxy S8 Plus 128GB + Gear VR ===== 240 EUR, blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim: EMAIL: nicolellappa@gmail.com, EMAIL: nicolellappa@hotmail.com, Whatsapp Chat: +27837724253, Thirrni ose WhatsApp: +27837724253

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0