Asistente Zyre (Sekretare)

Publikuar nga Evolution from Tiranë 193

Detajet e reklamës

Evo Net shpall vend te lire pune per ASISTENTE ZYRE (Sekretare). Kriteret baze: - te kete aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese - te kete njohuri te mira te kompjuterit (sidomos paketes Office) - te zoteroje gjuhen italiane (niveli baze i mjaftueshem) - te kete ekperience te meparshme ne recepsion / sekretare / burime njerezore - personat qe kane njohje mbi punen ne call center kane avantazh. Ofrojme: - Kontrate te rregullt pune - Ambient pune komod dhe miqesor - Paga 300 euro - Orari full time Do te merren parasysh vetem aplikimet bashkangjitur CV te detajuar ku shpjegohen eksperiencat dhe arsimi, ne e-mail: evonet.tirana@evo-net.eu

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt