Account Manager

Publikuar nga forex: 2017-09-13 13:02:37 from Shqipëria 129

Detajet e reklamës

Nese je I afte ne komunik ke ekperience te meparshme ne Tele Marketing , ne kompani Forex Ose Binary Option , behu pjese e nje kompanie serioze dhe te konsoliduar ne treg !!


Ajo qe kerkohet :

- Aftesi te mira komunikative
- Gjuhe e folur Italisht ose Anglisht
- Disponibilitet pune Full Time
- Eksperience e meparshme prej 6 muaj e siper ne Kompani Forex ose Binary Option
- Te punoj per objektiva

Ajo qe ofrojme :

- Ambjent komod dhe rinor
- Trajnime te vazhdueshme para dhe pas punesimit
- Kontrate sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit
- Sistem Rinumerativ Bonusesh deri ne 5 % mbi Volumin
- Rroga Europiane
- Vleresime Meritokrate ne baze te performances
Dergoni CVne tuaj ne emailin e burimeve njerezore : forexbrokershr@gmail.com
ose per cdo pyetje tjeter mos hezitoni te na kontaktoni inbox ose ne tel:0692541501
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt