Apple iPhone XS Max 256GB

Publikuar nga Sales Agent: 2018-12-09 01:01:37 from Shqipëria 77

Detajet e reklamës

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni për një përgjigje të shpejtë dhe të menjëhershme.


WhatsApp: +447459822571
Email: Eshopcomputermarket@gmail.comKushti: origjinal origjinal dhe 100% kuti origjinale mbyllur dhe vjen me pajisje të tjera të mbyllura në një kuti të mbyllur me garanci faturë 1 vjeçare.Gjithashtu në dispozicion në blerjet pjesa më e madhe
SHËNIM: Ne ofrojmë Blej 2 dhe Merrni 1 falas!
Çmimi:

600 EUR

Komuna: Lushnjë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone XS Max

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt