Banakier kamatier kerkohet

Publikuar nga Artur: 2017-11-01 13:02:16 from Shqipëria 216

Detajet e reklamës

Bar kafe RIO, Kompleksi "Halili", prane Selvise, kerkon te punesoje nje banakier-kamarier. Puna me 2 turne.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt