Banakier/e

Publikuar nga SERENITA: 2018-06-11 01:02:54 from Shqipëria 164

Detajet e reklamës

Kerkohet banakier/e per bar kafe.
Paga e kenaqshme.
Astir
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt