BlackBerry Bold, Galaxy Note 3 Neo, S3 Mini, LG G2

Publikuar nga android.inc: 2017-09-15 13:02:10 from Shqipëria 129

Detajet e reklamës

BlackBerry Bold 9900 me ekran të thyer por punon

Samsung Galaxy Note 3 Neo qarku karikimit dhe kamera.. 10 mij lek

Samsung Galaxy S3 mini do ekran 30mij lek

LG G2 PËR PJESË ekrani nuk ndizet nuk e di çfarë mund të ketë kështu që mos merrni për të pyetur çfarë ka flm 40€
Çmimi:

40 EUR   50 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy Note 3

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt