CEL EXTREM CONDITION

Publikuar nga Tao Tao: 2017-09-17 01:02:02 from Shqipëria 122

Detajet e reklamës

KUNDER PERPLASJEVE
KUNDER LAGESHTIRES
KUNDERS TEMPERATURES
CEL MANN MBAN 2 jav bateri me internet dhe sd card dual sim eshte blere 180 euro shitet okazion 80 euro 6 muaj i blere eshte perdore vec 3 muajt e beharit
Çmimi:

80 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Markë tjetër
Modeli: Model Tjeter org

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt