Dago Lounge

Publikuar nga Dago Lounge: 2017-09-28 13:02:17 from Shqipëria 267

Detajet e reklamës

Kerkon staf : kamarjere, banakjere, pastruese.
0693731178
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt