Drejtor I Rrjetit Te Administratoreve - Tirane

Publikuar nga +355688045066 2017-06-20 14:40:57 from Shqipëria 306

Detajet e reklamës

Drejtor i Rrjetit te Kujdestareve te Banesave


Qellimet:
Organizimi dhemonitorimi I punes se kujdestareve te banesave
Trajnimi I stafeve per realizimin efikas te detyrave te ngarkuaraDetyrat:
Hartimi i planeve dhe grafikeve te punes se kujdestareve te banesave
Marrja dhe perpunimi i te dhenave nga terreni
Supervizimi online dhe ne terren i realizimit te planeve dhe grafikeve te hartuar per secilen rezidence
Koordinimi i punes per realizimin e te gjitha detyrave per menaxhimin e ndertesave
Permiresimi i cilesise se punes me ane te rekrutimeve te reja dhe trajnimeve te stafit

Aftesite

Preferohen persona me experience pune ne fushat e menaxhimit te prones minimalisht 4 vjet
Prioritet do te kene kandidatet te cilet kane mbaruar Universitetin prane Fakultetit Ekonomik
Te jete I afte te punoje ne grup
Te kete aftesi organizuese
Te kete aftesi te mira komunikuese si me klientet ashtu edhe me koleget
Te njohe mire gjuhen angleze(tepreferuar personat me njohjen e dy gjuheve te huaja)


Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : [email protected] ose te aplikojne online ne www.agikons.com
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.

  • Pagesa: 1 Leke

  • Kategoria: Oferta - ofroj vende pune

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: Rruga: Kodra e Diellit

  • Lexime: 304 here
  • Pozicioni: Drejtues administrator

  • Arsimi: Bachelor

  • Mosha: 30 +10 vjec

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt