Durres Ofroj pune per Shitese

Publikuar nga PRO Wood: 2017-09-13 13:02:43 from Shqipëria 147

Detajet e reklamës

Ofroj vend pune per Shitese me eksperience.

Kusht eshte Shkollimi i Larte, eksperience e mepareshme ne menaxhimin e produkteve dhe njohuri kompiuterike (Excell, Programi Alfa, etj)

Mosha e preferuar 25-40 vjeç


Adresa:
PRO Wood shpk
Rruga e Kolaudimit (Asti Nushi)
Shkozet
Durres
Cel: 068 47 74 260

Ju lutem dergoni CV ne
info.prowood.albania@gmail.com
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt