Durres, Ofroj Vend Pune Financiere (F) - Durres

Publikuar nga 2017-06-20 14:44:30 from Shqipëria 271

Detajet e reklamës

Pespa dhe Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj

Kompania PESPA dhe ALBANIA ALUMIN ve ne dispozicion pozicionin vakant te punes per Financiere (F).

Aplikantja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
1. Te kete mbaruar studimet e larta prane Fakultetit te Ekonomise, profili Finance
2. Te kete njohuri kompjuterike shume te mira te Programit Alpha si dhe te Paketes Office!
3. Te kete eksperience pune minimumi 1 vit.
4. Te jete me vendbanim ne Durres (E RENDESISHME)

Vetem nese i plotesoni kriteret e mesiperme, atehere na dergoni CV me foto ne adresen:

[email protected]

JU LUTEMI TE VENDOSNI NE SUBJEKTIN E E-MAILIT POZICIONIN PER TE CILIN APLIKONI.

  • Pagesa: 0

  • Kategoria: Oferta - ofroj vende pune

  • Qyteti: Durres

  • Adresa: shkozet

  • Lexime: 577 here
  • Pozicioni: 0

  • Arsimi: 0

  • Mosha: 0 +10 vjec

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt