Durres, ofroj vende pune ne mobiljeri

Publikuar nga Truall: 2018-09-14 01:05:08 from Shqipëria 73

Detajet e reklamës

Ofrojme vende pune për:

- Usta Marangoz me Eksperience ne prodhimin e mobiljeve.
- Operator Pantografi me eksperience
- Shofer per shperndarje me furgon 3.5t


Mosha e preferuar 30-40 vjeç
Kushtet e punes shume te mira


Adresa:
PRO Wood shpk
Rruga e Kolaudimit (Asti Nushi)
Shkozet
Durres
Cel: 068 47 74 260
info.prowood.albania@gmail.com
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Sektori : Industri dhe Prodhimtari

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt