ELEKTRICIST

Publikuar nga ELECTRO PLUS ENGINEERING: 2017-12-22 01:02:13 from Shqipëria 137

Detajet e reklamës

Kerkohet elektricist me pervoje pune ne instalime elektrike civile, mosha deri 35 vjec. te zoteroje patente e klasit B.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Nderitim dhe arhitekturë

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt