Filiali me i ri i grupit Evo-Net

Publikuar nga Call-it: 2018-09-12 13:06:56 from Shqipëria 86

Detajet e reklamës

Call-it Tirane kërkon të punësoje operatore dhe supervizorë për fushatën Vodafone Casa (Fisso+ADSL) Outbound.

Ajo çfare kerkojme :
- Te kene njohuri mesatare të gjuhës italiane.
- Te kenë ambicie për të arritur objektivat dhe rritje profesionale.

Ajo çfare ofrojme :
- Kontrate te rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit.
- Page fikse + bonuse ditore, javore dhe mujore.
- Mundesi per tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht
- Ambient rinor dhe dimanik.

Nese kerkoni nje vend te sigurt pune dhe te mire paguar atehere jeni ne vendin e duhur.
Adresa:
Rruga Elbasanit, perballe 7 xhuxhave, ne krahe te Deges se Thesarit.
E-mail: callitshpk@gmail.com
Cel:0699588328
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt