Galaxy S7 edge europian

Publikuar nga altin: 2017-07-20 01:00:36 from Shqipëria 166

Detajet e reklamës

Shes samsung galaxy s7 edge qe funksionon perfekt por ka xhamin e krisur, i kam vene nje xham mbrojtes dhe pothuajse e krisura nuk duket fare, si gjendje pune telefoni esht perfekt ndersa nga ana estetike shihni fotot, model europian sm-G935F, 32 gb
Çmimi:

250 EUR

Komuna: Durrës
Prodhuesi: Samsung
Modeli: Galaxy S7 Edge

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt