iPhone 4s

Publikuar nga Adi bosi: 2017-09-16 13:01:55 from Shqipëria 125

Detajet e reklamës

iPhone 4s gjendja e Mir kamer te reg meme 32g kapak pas me shenj bez njgjyr bardh super tel dhurat xham mbrojt
Dhe kover
Çmimi:

70 EUR

Komuna: Berat
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 4s

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt