iPhone 5

Publikuar nga iPhone 5: 2017-09-17 01:01:57 from Shqipëria 117

Detajet e reklamës

nuk punon me ba telefonat nuk kam koh me e rregullu, asht i zhbllokum dhe pa icloud. Mund tperdoret me wifi ose 3G/4G momentalisht. Cmim i pa diskutushem
Çmimi:

40 EUR

Komuna: Malësi e Madhe
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 5

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt