Iphone 6s

Publikuar nga Indrit: 2017-09-15 13:02:21 from Shqipëria 135

Detajet e reklamës

Iphone 6s.gjendja super.3 muaj i perdorur me kutine e blerjes,karikusin origjinal,kufjet perkatese si dhe kasen mbrotjese plus xham mbrojtes.
Çmimi:

450 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 6s

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt