iPhone 6s 16gb Gold OKAZION

Publikuar nga etien: 2017-09-14 01:02:09 from Shqipëria 111

Detajet e reklamës

shitet iphone 6s 16 gb, gold ne gjednje prefekte pa shenja perdorimi shoqeorhet me karikues origjinal dhe kutin
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 6s

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt