IPHONE 7 i Kuq 128 GB

Publikuar nga Miri.2016: 2017-07-11 01:00:17 from Shqipëria 283

Detajet e reklamës

Iphone 7 i kuq 128 GB. Telefoni eshte i ri ne qese dhe i hapur per cdo karte. Cmimi 820$.
Çmimi:

95 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt