IPhone 7 plus 32 Gb si i ri

Publikuar nga Tani: 2017-12-04 13:01:36 from Shqipëria 237

Detajet e reklamës

IPhone 7 plus matte black 32 Gb si i ri. Blere ne USA APPLE Store.
Blere para 3 muajsh.

Vjen sebashku me kutine dhe te gjithe aksesoret origjinal.
Ka te vene screen protector. Kam edhe kellefa mbrojtes ne gjendje shume te mira per te. Rreth 7 cope.Çmimi:

74 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7 Plus

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt