Iphone 7 red 128 giga

Publikuar nga Iphone red: 2018-04-15 13:02:59 from Shqipëria 167

Detajet e reklamës

Shitet ose nderrohet me iphone 8 ose 8 plus dhe diferenc.
Çmimi:

560 LEK

Komuna: Vlorë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt