iPhone 7Plus 32GB Mat 8 10 okazion 700

Publikuar nga iPhone 7Plus 32GB Mat 8/10 okazion: 2017-09-17 13:01:57 from Shqipëria 103

Detajet e reklamës

iPhone 7Plus 32GB Mat 8/10 okazion 700 mij lek ne gjendje shume te mire funksionale dhe vizuale ka dy shenja te vogla ansore shoqerohet me karikusin origjinal kufjet origjinale dhe mund te ndrohet po me ndrim ka cmim tjeter
Çmimi:

70 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7 Plus

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt