Jap Me Qera Magazine Per Prodhim Duroalumin - Tirane

Publikuar nga 00306932205176 2017-06-21 08:11:07 from Shqipëria 156

Detajet e reklamës

jap me qera magazine e kompletuar me makineri per prodhim duroalumin siprerfaqeja e magazines eshte 600 m dhe siperfaqe ambjenti prej 2000m

  • Pagesa: 800

  • Kategoria: Shtepi ne Shitje

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: CASA ITALIA

  • Lexime: 394 here
  • Mobilimi: 0

  • Ambienti: 0

  • Siperfaqa: 0

  • Kati: 0

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt