Jap Objekt 4 katesh - Tirane

Publikuar nga 00355 2017-07-13 13:03:43 from Shqipëria 136

Detajet e reklamës

Jap Objekt 4 katesh,me sip600m. Me garazh, per 6 makina.Cmimi 2400 euro.RR.Budi 74,prane ambas.Suedeze.(0698970331)

  • Pagesa: 2,400 Euro

  • Kategoria: Dyqane dhe Lokale me Qera

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: Rruga Budi 74

  • Lexime: 5 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt