Kamarjer

Publikuar nga 2017-09-16 13:02:16 from Shqipëria 143

Detajet e reklamës

Jam 17 vjec kerkoj pun si kamarjer 3 muajt e beharit
Çmimi:

-

Komuna: Vlorë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt