KARTONXHES

Publikuar nga petrit: 2018-06-15 13:03:25 from Shqipëria 133

Detajet e reklamës

Kerkoj ustallar per kartonxhs,patinim.lyrje per ne Malin e zi,pagesa 30eu dita ,fjetja gratis dhe per ushqim merr 5eu ne dite gratis.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Nderitim dhe arhitekturë

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt