KERKOHEN MANAXHERE MARKETINGU

Publikuar nga 2017-09-16 13:02:14 from Shqipëria 107

Detajet e reklamës

Kerkohen manaxhere marketingu me kohe te plote ose kohe te pjeshme. Mosha nga 18-30 vjece.

kriteret si meposhtme:

- Arsim i Mesem ( avantazh arsimi i larte).
- Aftesi te mira komunikuese, negociuese dhe organizuese.
- Te njohe mire zonen e Tiranes.

Duhet te dergoni nje CV me foto ne adresen e meposhtme dhe ne do t'ju kontaktojme. jobs@mediaweb360.al
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Marketing dhe Media

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt