Kërkohet banakier dhe kamarier.

Publikuar nga cafe D'Anvers: 2018-06-24 01:03:14 from Shqipëria 164

Detajet e reklamës

Vende te lira pune per banakier/e dhe kamarier/e ne lokalin Cafe d'Anvers ne rrugen Gjin Bue Shpata prane Ujevares.
paga per kamarier eshte 180 mije lek te vjetra
per banakier 300 mije lek perfshire dhe siguracionet.
Gjithashtu kriter eshte dhe mosha per kamarierë jo me shume se 30 vjeç ndersa banakieri jo me shume se 35 vjeç.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt