Kerkohet estetiste/masazhiere

Publikuar nga Body Line: 2017-09-13 13:02:32 from Shqipëria 148

Detajet e reklamës

Qendra estetike Body Line, kerkon te punesoje nje estetiste qe di te beje masazhet, depilimet dhe thonjte me xhel. Te interesuarit te kontaktojne ne nr : +355 42250979
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Kujdesi kozmetik

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt