Kerkohet gomist Te brryli

Publikuar nga gomisteri tosi: 2017-09-14 13:03:22 from Shqipëria 136

Detajet e reklamës

jemi gomisteri tosi, te brryli ngjitur me karburantin elda dhe kerkojme nje gomist me eksperience pune.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Industri e automjeteve

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt