Kerkohet ndihmes picier me eksperience,

Publikuar nga astriti.: 2017-11-04 01:02:24 from Shqipëria 145

Detajet e reklamës

Kerkohet ndihmes picier me eksperience pune, paga e kenaqshme.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt