Kerkohet nje kuzhunier Sushi

Publikuar nga KL: 2017-09-16 01:02:46 from Shqipëria 116

Detajet e reklamës

Kerkojme nje kuzhinier qe ka njohuri rreth gatimit te Sushi-t. Kontaktoni sa me shpejt
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt