KERKOHET PUNETORE SHTEPIE

Publikuar nga dd: 2017-09-13 13:02:44 from Shqipëria 142

Detajet e reklamës

KERKOHET PUNETORE SHTEPIE
Femer serioze dhe e besueshme per pune shtepie dhe perkujdesje ndaj bebeje 10 muajshe.
5 dite ne jave nga e Hena deri te Premten
Vendodhja e shtepise tek Rruga besa prane frigoriferit ose hotel Mondial (personat qe banojne afer ta kene si reference)
Telefon 0674991699 kryesisht pas ores 17.00
Orientim pike takimi per interviste: prane bar kafe Lika tek Rrugica HAXHI XHEDIKU e keni te treguar edhe tek fotoja ne harte
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Përkujdesje për fëmijë

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt