Kerkohet radiologe dhe punetore per nje klinike ra

Publikuar nga Arlind: 2019-01-08 01:03:58 from Shqipëria 81

Detajet e reklamës

Kerkoj nje radiologe dhe nje punetore qe te punojne ne klinike radiologjie Per info kontakt 0698406639
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt