Kerkohet shites/e

Publikuar nga Rider Style: 2018-01-22 01:02:29 from Shqipëria 211

Detajet e reklamës

Rider Style kerkon te punesoje shites/e.
Kushtet e punes:
- Mosha: 18-30.
- Te dije gjuhen italiane.
- Orari: 15-21.
- Nje dite pushim.
- Paga e kenaqshme.
- Te kete eksperience ne fushen e shitjeve.
Vendodhja: https://goo.gl/maps/THQFU8X7VRS2
Rr. Bulevardi "Gjergj Fishta" (Ngjitur me Pizza "Tani").
Tel: 0686334334
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt