Kerkohet Shperndares Picash (Motorrist)

Publikuar nga Fatjon: 2017-09-16 01:02:42 from Shqipëria 110

Detajet e reklamës

Piceri "KLERI" kerkon motorrist per shperndarjen e picave! Personi i interesuar duhet te zoteroje patente motorri ose makine.
Paga 300 mij lek, 10 ore ne dite, motorri dhe shpenzimet jane te gjitha te mbuluara
Nr. cel 0688452044
Adresa: Ish-fusha e Aviacionit, Pallatet e Telebingos,Tiranë
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Të tjera

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt