Kerkoim kamarijer ose kamariere

Publikuar nga Manxhuel: 2017-09-14 01:02:26 from Shqipëria 106

Detajet e reklamës

Kerkoim kamarier ose kamariere per lokalin ne rugen e elbasanit mbrapa fakultetit te gjuve te huaja
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt